Website Onderhoudspakket

- Je weet best wel dat je je website regelmatig moet onderhouden, maar komt daar gewoon niet aan toe?
- Ben je bang dat je wat kapot maakt op je website bij het updaten?
- Zie je het niet zitten dat je alles zelf uit moet zoeken als er iets misgaat op je website?
- Je website is je visitekaartje, maar je weet niet waar je met het onderhouden moet beginnen?

Geen paniek, ik ben jou WordPress hulp en neem jouw zorgen uit handen.
Is je website nu groot of klein of misschien wel met een webshop. Voor elke soort WordPress website heb ik een onderhoudspakket.

Zodra een website live staat is het van belang dat er een goed onderhoudsplan aanwezig is. Een goed onderhoudsplan kun je zien als 4 muren die je website beveiligen van aanvallen van buitenaf. Als 1 van deze 4 muren niet solide is, kan je website aangevallen worden en in het ergste geval omvallen. En dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt. Alle 4 de muren zullen met elkaar moeten samengaan. Geef je aan 1 muur minder aandacht, dan heeft je hele onderhoudsplan al een zwakke schakel.
Je moet je website zien als een auto. Als je die niet regelmatig onderhoudt, dan zal de auto langzaam gebreken gaan ondervinden. Je wilt veilig de weg op met je auto, dus je zorgt voor goede banden, regelmatig olie controleren, brandstof altijd aangevuld.
Onderhoudsplan
1. Hosting
Een goede hostingpartij is heel belangrijk. Maar waaraan moet een hostingpartij dan voldoen en is dat meteen ook altijd de duurste. Nee, zeker niet. Als eerste is natuurlijk belangrijk dat de hostingpartij voldoet aan de punten die jij belangrijk vindt. Zoals bijvoorbeeld een Nederlandstalige helpdesk, maar ook de kosten zullen voor jou als website eigenaar een doorslag geven in de keus die je maakt. Verder kijk eens naar hoe is de helpdesk bereikbaar. Hoe vaak maakt de hostingpartij een backup van je website. Wat kun je zelf aanpassen en inregelen bij je hostingpartij. Wat zijn de ervaringen van andere klanten met deze hostingpartij.
2. Backups

Bij hosting natuurlijk al even aangestipt, hoe vaak maakt jouw hostingpartij een backup en hoelang blijft deze bewaard. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om zelf backups te maken en die extern (dus ergens buiten je website) te bewaren. Want wat als de hostingpartij nu omvalt, dan heb je zelf ook een backup die je kan terug zetten. Verder vind ik het belangrijk dat als er iets is met de website dat ik niet afhankelijk ben van een hostingpartij, maar zelf meteen actie kan ondernemen door mijn backup terug te zetten.

3. Beveiligen

Natuurlijk heeft je hostingpartij al een vorm van beveiliging ingesteld. Maar zelf zal je ook moeten zorgen dat je website beveiligd is. Dit kun je doen door bijvoorbeeld:

 • te werken met goede gebruikersnamen en wachtwoorden.
 • Je website te laten scannen op Maleware en andere onregelmatigheden.
 • Je website veilig te houden door de updates regelmatig te doen.
4. Updates

je zal regelmatig updates ontvangen van WordPress, je thema en je plugins. In deze updates zitten niet alleen nieuwe functionaliteiten en problemen die zijn opgelost. Maar er zullen ook altijd beveiligingsupdates inzitten. Zodra er een lek in een plugin, thema of in WordPress gevonden is en opgelost, zullen ze die oplossing met de eerst volgende update uitrollen. Doe jij de updates niet, dan is je website dus toegankelijk voor hackers. En dan denk je maar wat moet een hacker nu met mijn website. Elke website is voor hackers interessant. Niet alleen kunnen ze jou website misbruiken voor hun eigen belangen, maar via jouw website kunnen ze ook proberen om bij je hostingpartij binnen te komen. Mocht ze dat lukken, dan zijn ook de websites van alle andere gebruikers bij die hostingpartij kwetsbaar.

Onderhoudscontract voor 6 maanden

Onderhoudscontract voor 1 jaar

Totaal prijs € 162,00

Dat is maar € 27,00 per maand

 • Dagelijks wordt er een backup gemaakt die 90 dagen extern worden bewaard
 • Dagelijks controleren op updates
 • Nieuwsberichten in de gaten houden voor thema's en plugins waarop onmiddellijke actie op ondernomen moet worden
 • Dagelijkse check op Malware en andere onregelmatigheden op je website
 • Regelmatige check op "dode links"
 • 10% korting op het supporttarief voor grote werkzaamheden
 • Gratis "5-minuten-klusjes" bij mij aanleveren
 • Speciale acties alleen voor onderhoudsklanten
 • Maandelijks overzicht van alle werkzaamheden en de status van je website

Facturatie
Er wordt vooraf gefactureerd voor de afgesproken contractperiode.

Wat ik van jou verwacht?
Voordat we samen een onderhoudscontract aangaan hebben we een intakegesprek.
Na akkoord van de opdrachtbevestiging ontvang ik inlog gegevens van de website, inlog gegevens van je cPanel of DirectAdmin bij je hostingpartij en inlog gegevens voor de ftp-omgeving. Op deze manier kan ik heel snel schakelen om de problemen op te lossen.

Achterstallig onderhoud op je website, wat dan?
Heb je heel veel achterstallig onderhoud op je website, dan ga ik eerst daarmee aan de slag, voordat het gekozen onderhoudscontract ingaat. In het intakegesprek zullen we samen kijken of en hoeveel achterstallig onderhoud er is.
Is er inderdaad te lang niks meer aan je website gedaan, boek dan een Website APK sessie voor € 77,00 excl. btw. Dan zorg ik dat we van start kunnen met een veilige bijgewerkte website.

Wacht niet langer en plan nu met mij een vrijblijvend intakegesprek in!

Laura's Office

Hoge Larenseweg 19, Hilversum

e-mail: laura@lauras-office.nl

telefoon: 06-55863443

KvK 67818137

Btw-id NL002078218B39

Laura's Office
4.9
Gebaseerd op 12 recensies
powered by Google
Blog 8-1-2021
Laura’s Office al weer 4 jaar
Blog 4-12
Kom maar op met jouw website ideeën
Blog 20-11
Website problemen oplossen