Website Onderhoudspakket

Je hebt een prachtige website waar je harstikke blij mee bent.

Om kosten te besparen of omdat je zelf best handig bent, heb je het onderhoud van je site tot nu toe zelf gedaan. Zoveel moeite is het immers niet.

Toch?

De laatste tijd wordt de site echter een soort steen om je nek.

 • Je ziet het aantal openstaande updates op je website alleen maar oplopen?
 • Weet je best dat je iets moet doen aan die openstaande updates, maar weet je niet hoe?
 • Ben je bang dat als er iets mis gaat bij het updaten van je website, dat je dan niet weet wat je moet doen?
 • Je hoort andere ondernemers vaak over backups van de website praten, maar als je eerlijk bent weet je niet hoe dat op jouw website is geregeld? Laat staan dat als er al een backup is; je zou niet weten hoe je dat moet terug zetten?
 • Als je heel eerlijk bent, wil je je eigenlijk helemaal niet bezig houden met het onderhoud van je website? Want het lekt best veel energie die je liever aan andere dingen besteedt.

Geen paniek, Ik ben jouw WordPress Tech-girl en neem jouw website zorgen uit handen.

Of je website nu groot of klein is, een webshop of een gewone website: voor elke soort website kun je mijn onderhoudspakket inzetten.

Waarom moet je je website eigenlijk onderhouden?

Zodra je website live staat is onderhoud heel belangrijk. En hiermee bedoel ik regelmatig de updates doen en een backup maken. Dit zijn namelijk de belangrijkste punten die jij als website eigenaar kan doen om je website veilig te houden.

Ik vergelijk een website wel eens met een auto. Als je je auto niet regelmatig naar de garage brengt voor onderhoud, dan zal de auto langzaamaan gebreken gaan vertonen. Je wilt veilig de weg op met je auto, dus je zorgt voor goede banden, regelmatig olie controleren, voldoende benzine in de tank, etc.

Met je website is het eigenlijk net zo. Een goed onderhoudsplan voor je website kun je zien als 4 muren -hosting, back-ups, beveiliging, updates- die je website beveiligen voor aanvallen van buitenaf. Als je 1 van deze 4 muren niet voldoende aandacht geeft, dan kan je website omvallen. En dat is natuurlijk wel het laatste wat je wil.

Wat zijn de grootste ‘missers’ van zelf je website onderhouden?

Onderhoudsplan
Een ‘slechte’ hostingpartij

Wanneer er problemen zijn met je website, wil je dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Dan zit je niet te wachten op een hosting partij die zegt; “Tja, die hulp zit niet in het goedkoopste pakket wat je hebt gekozen” of een supportdesk die er 5 dagen over doet om te reageren als je website platligt. Een goede hostingpartij is niet per se de duurste, Ik adviseer je graag over een voor jou passende hostingpartij.

Backup? Oeps, vergeten!

Tja, daar zit je dan, je website ligt plat en je moet een backup terugzetten. Specialistenwerk, en dan heb ik het nog niet eens over het feit of je uberhaupt wel een backup hebt gemaakt en hoe recent die is…. Het is iets wat heel veel mensen vergeten EN waar ze enorm van balen op het moment dat hun website plat ligt, Want geen backup betekent opnieuw je website bouwen. Duur foutje. 😉

Is it safe?

Je kent vast die gekke slotjes in de adres balk van je webbrowser. Die zitten er niet voor niks, want ze houden jouw gegevens als bezoeker veilig EN beschermen jouw website tegen hackers. Een beveiliging die lekt brengt je website in gevaar en dat is zonde. Als ik je website onderhoud beveilig ik je site niet alleen tegen hackers, maar bijvoorbeeld ook je invulformulieren tegen spam. Zo ben je dagelijks goed beveiligd tegen ongewenste website problemen.

Die updates kun je best even uitstellen toch?

Dus niet. Want lang niet geupdate onderdelen van je website maken hem gevoelig voor hackers.

En nu denk je wat moet een hacker nu met mijn website. Elke website hoe klein die ook is, is interessant voor hackers. Niet alleen kunnen ze jou website misbruiken voor hun eigen belangen. Maar via jouw website, proberen ze ook bij jouw hostingpartij binnen te komen.

Ik vergelijk het updaten van je website vaak met de deur uitgaan zonder je ramen dicht te doen en de deur op slot te draaien. Hoe langer je wacht met updaten, hoe meer de ramen en deuren op je website open zullen gaan staan.

Overtuigd en er aan toe om het uit te besteden?

Good for you!

Ik houd je website actueel en veilig zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Jouw investering:

Onderhoudscontract voor 6 maanden

Onderhoudscontract voor 1 jaar

Totaal prijs € 174,00

Dat is maar € 29,00 per maand

Wat klanten over mij zeggen

 • Ik maak elke dag een backup van je website. Deze backup bewaar ik 90 dagen
 • Ik controleer elke dag of er updates zijn op je website. Deze updates zal ik zo snel mogelijk op een veilige manier voor je verwerken
 • Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte ben van problemen bij WordPress, thema’s en plugins die op jouw website draaien. Zodat ik, als er iets is, meteen actie kan ondernemen
 • Ik check jouw website dagelijks op Maleware en andere onregelmatigheden
 • Jij krijgt van mij 10% korting op supportwerkzaamheden
 • Jij profiteert van speciale acties alleen voor onderhoudsklanten

Wat als jij bij mij een onderhoudspakket afneemt:

 • We hebben altijd vooraf een kennismakingsgesprek. Hierin kunnen we ook bespreken of er op korte termijn werkzaamheden aan jouw website gedaan moeten worden.
 • Bij akkoord van de offerte heb ik toegang nodig tot jouw website, maar ook heb ik toegang nodig bij jouw hostingpartij. Op deze manier kan ik snel bij eventuele problemen in actie komen.
 • Bij de start van het onderhoudscontract voer ik een algehele website check uit. Ik weet dan meteen hoe jouw website werkt en welke functionaliteiten er zijn. Tevens controleer ik dan alle plugins en thema of daar eventueel nog verouderde versies tussen zitten.
 • Blijkt er veel achterstallig onderhoud te zijn op je website. Omdat je bijvoorbeeld meer dan 6 maanden geen updates hebt gedaan. Dan plannen we eerst een APK sessie in. Zodat ik kan zorgen dat we van start gaan met een veilige en bijgewerkte website. Een de APK sessie kost normaal € 147,00, maar in combinatie met een onderhoudscontract maar € 97,00. We bespreken in het kennismakingsgesprek of deze APK sessie voor jou van toepassing is.

Wil jij dat jouw website op mijn TO-DO lijst komt en dat jij geen omkijken meer heb naar het onderhoud?

(Alle prijzen zijn excl. btw)

Laura's Office

e-mail: laura@lauras-office.nl

telefoon: 06-55863443

KvK 67818137

Btw-id NL002078218B39

Aanmelding Nieuwsbrief

Wil jij ook de laatste WordPress tips ontvangen?
Meld je dan hieronder aan voor mijn nieuwsbrief.

Laura's Office
4.9
Gebaseerd op 12 recensies
powered by Google
LinkedIn
5 redenen waarom je lekker zelf je website moet maken
3 mei
Heeft jouw website al een SSL certificaat
Blog 26-3-21
5 veel gemaakte fouten bij een webshop