Website bouwen in WordPress

Een nieuwe website, webshop of een een bestaande website vernieuwen.
Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Bij het bouwen van jouw website of webshop ga ik persoonlijk met je aan de slag. We bespreken samen hoe de website eruit moet zien en wat je wensen zijn. Hierbij geef ik je advies over de diverse mogelijkheden en natuurlijk hou ik hierbij rekening met de conversie-optimalisatie.

Basis website

€ 1.097,00
 • Beaver Builder pakket voor het maken van de website
 • Max. 5 pagina's
 • Cookiebanner
 • Website optimalisatie
 • Basis SEO ingesteld
 • SSL certificaat

Website met webshop

€ 1.597,00
 • Beaver Builder pakket voor het maken van de website
 • Max. 5 pagina's
 • Max. 5 producten zonder variaties
 • Cookiebanner
 • Website optimalisatie
 • Basis SEO ingesteld
 • SSL certificaat

Voordat we met elkaar in zee gaan, plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Face to face of via Zoom kunnen we dan nader met elkaar kennismaken en alle mogelijkheden bespreken. Na deze sessie ontvang je van mij een offerte op maat.

Ben je tevreden met de offerte en hebben wij een klik, dan gaan we aan de slag met jouw website.

Tijdens het hele proces zijn er 4 gesprekken:

 • 1ste gesprek: we bespreken samen tot in detail de look & feel van je website en nemen nog een keer alle functionaliteiten door die straks op je website moeten komen. Dit doen we aan de hand van een vragenlijst die ik je vooraf toestuur.
 • 2de gesprek: voor het 2de gesprek heb ik een aantal proef pagina's gemaakt aan de hand van wat wij in het 1ste gesprek hebben besproken. Ook heb ik dan al jou logo en huisstijl kleuren verwerkt in de look & feel van je nieuwe site.
  Tijdens het gesprek bespreken we deze en hoor ik graag van jou wat je anders wil zien en aanpassen.
 • 3de gesprek: voor het 3de gesprek ontvang ik van jou alle teksten/foto's/afbeeldingen/etc. zodat ik echt aan de slag kan met het vullen en opmaken van jouw website. Ook verwerk ik meteen alle wijzigingen en aanpassingen die we in het 2de gesprek hebben besproken.
  Tijdens het gesprek kijken we samen wat er nog moet gebeuren. Maar ook kun jij mij alle wijzigingen en aanvullingen doorgeven.
 • 4de gesprek: dit is tevens het oplevergesprek. Voor dit gesprek heb ik alle wijzigingen en aanvullingen naar aanleiding van het 3de gesprek verwerkt. Tijdens dit laatste gesprek zetten we de laatste puntjes op de i. Ook leg ik je kort uit hoe je straks zelf dingen kan aanpassen op je website. We bepalen dan tevens het moment dat je website live kan gaan.

Deze gesprekken doe ik graag face to face, maar kan ook via Zoom. Het laatste en 4de gesprek (het opleveren van de website) doe ik het liefst persoonlijk.

Tijdens het oplevergesprek bespreken we wat ik voor jou nog kan betekenen zodra de website live is gegaan. Om je website up to date te houden bied ik namelijk een Website onderhoudspakket aan. Met dit onderhoudspakket hoef jij je niet druk te maken over je website, maar kun je je concentreren op het promoten van jouw diensten en aanbod.

Op zoek naar een goede hostingpartij?
Ik werk samen met Vimexx en ben daar heel tevreden over.
Klik op de banner voor meer informatie en mogelijkheden.

Laura's Office

Hoge Larenseweg 19, Hilversum

e-mail: laura@lauras-office.nl

telefoon: 06-55863443

KvK 67818137

Btw-id NL002078218B39

Laura's Office
4.9
Gebaseerd op 12 recensies
powered by Google
Blog 8-1-2021
Laura’s Office al weer 4 jaar
Blog 4-12
Kom maar op met jouw website ideeën
Blog 20-11
Website problemen oplossen