Website bouwen in WordPress

Een nieuwe website, webshop of een een bestaande website vernieuwen.
Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Bij het bouwen van jouw website of webshop ga ik persoonlijk met je aan de slag. We bespreken samen hoe de website eruit moet zien en wat je wensen zijn. Hierbij geef ik je advies over de diverse mogelijkheden en natuurlijk hou ik hierbij rekening met de conversie-optimalisatie.

Basis website

€ 845,00 vanaf
 • Beaver Builder thema
 • Beaver Builder Powerpack
 • BackupBuddy (backup plugin)
 • WP Rocket (optimalisatie plugin)
 • Max. 5 pagina's
 • Cookiebanner
 • Cookieverklaring
 • Website optimalisatie
 • Basis SEO ingesteld
 • SSL certificaat

Uitgebreide website

€ 995,00 vanaf
 • Beaver Builder thema
 • Beaver Builder Powerpack
 • BackupBuddy (backup plugin)
 • WP Rocket (optimalisatie plugin)
 • Max. 10 pagina's
 • Cookiebanner
 • Cookieverklaring
 • Website optimalisatie
 • Basis SEO ingesteld
 • SSL certificaat

Website met webshop

€ 1095,00 vanaf
 • Beaver Builder thema
 • Beaver Builder Powerpack
 • Beaver Builder WooPack
 • Beaver Themer
 • BackupBuddy (backup plugin)
 • WP Rocket (optimalisatie plugin)
 • Max. 5 pagina's
 • Max. 5 producten zonder variaties
 • Cookiebanner
 • Cookieverklaring
 • Website optimalisatie
 • Basis SEO ingesteld
 • SSL certificaat

Voordat we met elkaar in zee gaan, plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Face to face of via Skype kunnen we dan nader met elkaar kennismaken en alle mogelijkheden bespreken. Na deze sessie ontvang je van mij een offerte op maat.

Ben je tevreden met de offerte en hebben wij een klik, dan gaan we aan de slag met jouw website.

Tijdens het hele proces zijn er 4 gesprekken:

 • 1ste gesprek: we bespreken samen tot in detail de look & feel van je website en nemen nog een keer alle functionaliteiten door die straks op je website moeten komen. Dit doen we aan de hand van een vragenlijst die ik je vooraf toestuur.
 • 2de gesprek: voor het 2de gesprek heb ik een aantal proef pagina's gemaakt aan de hand van wat wij in het 1ste gesprek hebben besproken. Ook heb ik dan al jou logo en huisstijl kleuren verwerkt in de look & feel van je nieuwe site.
  Tijdens het gesprek bespreken we deze en hoor ik graag van jou wat je anders wil zien en aanpassen.
 • 3de gesprek: voor het 3de gesprek ontvang ik van jou alle teksten/foto's/afbeeldingen/etc. zodat ik echt aan de slag kan met het vullen en opmaken van jouw website. Ook verwerk ik meteen alle wijzigingen en aanpassingen die we in het 2de gesprek hebben besproken.
  Tijdens het gesprek kijken we samen wat er nog moet gebeuren. Maar ook kun jij mij alle wijzigingen en aanvullingen doorgeven.
 • 4de gesprek: dit is tevens het oplevergesprek. Voor dit gesprek heb ik alle wijzigingen en aanvullingen naar aanleiding van het 3de gesprek verwerkt. Tijdens dit laatste gesprek zetten we de laatste puntjes op de i. Ook leg ik je kort uit hoe je straks zelf dingen kan aanpassen op je website. We bepalen dan tevens het moment dat je website live kan gaan.

Deze gesprekken doe ik graag face to face, maar kan ook via Skype. Het laatste en 4de gesprek (het opleveren van de website) doe ik het liefst persoonlijk.

Tijdens het oplevergesprek bespreken we wat ik voor jou nog kan betekenen zodra de website live is gegaan. Om je website up to date te houden bied ik namelijk diverse Website onderhoud pakketten aan. Met deze onderhoudspakketten hoef jij je niet druk te maken over je website, maar kun je je concentreren op het promoten van jouw diensten en aanbod.

Op zoek naar een goede hostingpartij?
Ik werk samen met Vimexx en ben daar heel tevreden over.
Klik op de banner voor meer informatie en mogelijkheden.

Neem met mij contact op voor het maken van een website


Laura's Office

e-mail: laura@lauras-office.nl

telefoon: 06-55863443

KVK: 67818137

Certified WebAssistant_Logo

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wilt u een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren". Bekijk onze Cookieverklaring.