Laura’s Originals

LEF
September 2020

Eigenaar Vivian vond het nu echt tijd dat er een website kwam.
Omdat zij haar website meer als een visitekaartje ziet, waar ze potentiële klanten heen kan sturen. Hebben we gekozen voor een landingspagina.
www.lef-training.nl

Dineg
Augustus 2020

Dineg had 3 websites en die hebben we samengevoegd tot 1 website. Naast het samenvoegen van de bestaande websites, hebben we ook de Look en Feel meteen aangepakt en heeft alles een nieuwe uitstraling gekregen. Daarnaast was hier de uitdaging om een webshop te bouwen die eigenlijk geen webshop is, maar wel die uitstraling heeft.
De website is ook volledig 2-talig gemaakt.

CoolDown Coaching
Augustus 2020

De website van Magda straalde niet uit waar ze eigenlijk voor stond. De kleuren en stijl klopte niet met haar bedrijf. Daarom hebben we de hele website opnieuw gestyled en vormgegeven, zodat die nu veel meer past bij waar CoolDown Coaching voor staat.

www.cooldowncoaching.com

Peter4Strategy
Juli 2020

Voor Peter heb ik een landingspagina gemaakt. Peter zocht voor zijn bedrijf een mooie oplossing om zijn aanbod te presenteren. Een plek online waar hij klanten naar toe kan verwijzen en nieuwe klanten kunnen zien wat Peter4Strategy nu voor ze kan betekenen.

www.peter4strategy.com

Uitgeverij Jan van Arkel
Mei 2020

De website van Uitgeverij Jan van Arkel is helemaal opnieuw opgezet en gestyled. We hebben alle boekenpagina's voorzien van een standaard layout. Daarnaast is meteen de gebruiksvriendelijkheid verbeterd, niet alleen voor bezoekers, maar ook voor de gebruikers zelf.

www.janvanarkel.nl

Marion van der Giessen
April 2020

Marion van der Giessen ging haar hele bedrijf omvormen. Een nieuwe naam, een nieuw logo en ook een compleet nieuw dienstenaanbod. Dat betekende ook dat er dus een compleet nieuwe website moest komen.

www.marionvandergiessen.nl

Miranda Hoefmans
April 2020

Miranda Hoefmans is al een tijd klant bij mij met een onderhoudscontract. Dus toen zij haar dienstenpakket ging aanpassen en daarbij meteen haar hele website wilde restylen, was de keus snel gemaakt voor haar.
Samen hebben we de hele website flink aangepast en staat haar nieuwe diensten aanbod nu mooi gepresenteerd.

www.mirandahoefmans.nl

Saleskansen
Februari 2020

Irma van der Weide nam halverwege vorig jaar contact met mij op. Ze ging haar bedrijf een nieuwe richting geven. Daar hoorde niet alleen een nieuwe bedrijfsnaam bij, maar ook een compleet nieuwe website.
Samen zijn wij de uitdaging aangegaan en is er een website gevormd.

www.saleskansen.nl

Coöperatie Nedereindseberg
Januari 2020

Coöperatie Nedereindseberg, ik ken deze organisatie erg goed. Ik ben vrijwilliger bij SVU, 1 van de partijen die bij deze coöperatie aangesloten is. Je begrijpt dat ik mij vereerd voelde dat ik benaderd werd om de nieuwe website te maken.
De bestaande website was heel erg verouderd, moest opgefrist worden en weer meer een uitstraling van deze tijd krijgen.

www.nedereindseberg.nl

Privacy Praktisch
Januari 2020

Daniel Willems kwam bij mij met het verzoek om een online visitekaartje te maken. Daniel is nog niet heel erg lang bezig met zijn onderneming, dus een hele website was nog niet van toepassing. Daarom hebben we samen zijn dienst in een landingspagina weergegeven.

www.privacypraktisch.nl

Monique Inspireert
Januari 2020

Het is al weer een tijd geleden dat Monique contact met mij zocht ivm een website voor haar onderneming Monique Inspireert.
Monique heeft een lang nagedacht over hoe haar aanbod verwoord moest worden op haar website. Ik heb haar in dit proces zo goed mogelijk proberen te begeleiden.
Samen hebben we uiteindelijk al haar idee vorm gegeven in deze website.

www.moniqueinspireert.nl

Ellen Carballo
November 2019

Via mijn business buddy maakte ik kennis met Ellen. Ellen heeft een heel persoonlijk verhaal, wat zij in een boekje heeft uitgebracht.
Dit persoonlijke verhaal wilde zij nog verder naar buiten brengen en daarom heb ik voor de aanschaf van het boekje een mooie landingspagina gemaakt met een automatisch betaalsysteem erachter.

www.ellencarballo.nl

Homemade Heidy
September 2019

Homemade Heidy kwam bij mij terecht omdat haar website niet de uitstraling en functionaliteiten had ze eigenlijk voor ogen had. Samen met haar heb ik de uitstraling van de website flink onder handen genomen en voorzien van heel veel foto's. Daarnaast was er de wens om de workshops die in haar kookstudio gegeven worden te kunnen betalen met iDeal. Door middel van een kleine webshop heb ik dit mogelijk gemaakt.

www.homemadeheidy.nl

Originals '74
Augustus 2019

Dit project is een samenwerking met Debby van Hees van Mag gezien Design. Deze klant had al een website, maar deze was aan vervanging toe qua techniek en uitstraling.
Heeft de look & feel gemaakt van de website en ik heb dit nieuwe design in WordPress vorm gegeven. Daarnaast was het tijd om de hele webshop met 600+ producten opnieuw op te zetten.

www.originals74.nl

Maria Gunther
Augustus 2019

Bij een nieuwe huisstijl, bedrijfsnaam en logo hoort natuurlijk ook een nieuwe website.

Zo dacht Maria erover. Alleen na een aantal avonden bezig zijn geweest met haar nieuwe website en niet verder was gekomen dan de header was het tijd om iemand in te schakelen.

www.mariagunther.nl

Geertje Algera Media
Mei 2019

De bestaande website van Geertje Algera is opnieuw opgezet, dit was nodig vanwege erg veel achterstallig onderhoud. Daarnaast was de website al 2-talig, maar de Engelstalige versie was niet goed ingericht, dit heb ik meteen ook aangepakt.

www.geertjealgeramedia.nl

Talent Team Utrecht
Maart 2019

Dit is een sponsoractie geweest. De website van TTU was niet gebruiksvriendelijk voor de bezoekers, maar ook voor het team om te onderhouden. Ze liepen tegen steeds meer problemen op. Omdat mijn zoon onderdeel is van het team, heb ik aangeboden om als sponsoractie de hele website te restylen en gebruiksvriendelijker te maken.

www.talentteamutrecht.nl

Born to Move
Januari 2019

Ron Josefina van Born to Move had mij benaderd voor diverse onderhoudwerkzaamheden. Al pratende bleek de uitstraling van de bestaande website niet weer te geven wat Born to Move nu eigenlijk deed. Daarom hebben we besloten om de hele website te restylen. De nieuwe website straalt nu meer uit waar Born to Move voor staat.

www.borntomove.nl

Stobbies.
December 2018

Voor Stobbies. was het tijd dat daar nu eindelijk een echte website met webshop kwam te staan.
De website is in overleg met Martine en Pauline gemaakt en ingericht. De webshop is zo opgezet, dat ze zelf makkelijk de nieuwe collectie online kunnen zetten.

www.stobbies.nl

Klift Metaalbewerking
December 2018

Klift Metaalbewerking had een sterk verouderde website, zo verouderd, dat ze die zelfs offline hadden gehaald. Er moest een nieuwe 2-talige website komen.

www.klift.nl

MMI Amsterdam
September 2018

Sanne Maria van MMI wilde een website met webshop waar ze haar collectie en diensten aanbod kon laten zien.
Dit was de eerste webshop die ik maakte voor een live website en Sanne heeft mij de ruimte gegeven om alle ins en outs te leren van het maken van een webshop.

www.mmiamsterdam.com

Schaatstijdenapp
Januari 2018

De ontwikkelaar van Schaatstijdenapp was op zoek naar een functionele 2-talige website als aanvulling op zijn App.
Dit was de eerste 2-talige website die ik maakte.

www.schaatstijdenapp.nl

Referenties

Laura's Office

Hoge Larenseweg 19, Hilversum

e-mail: laura@lauras-office.nl

telefoon: 06-55863443

KvK 67818137

Btw-id NL002078218B39

Laura's Office
4.9
Based on 12 reviews
powered by Google