Laura’s Originals

Peter4Strategy
Juli 2020

Voor Peter heb ik een landingspagina gemaakt. Peter zocht voor zijn bedrijf een mooie oplossing om zijn aanbod te presenteren. Een plek online waar hij klanten naar toe kan verwijzen en nieuwe klanten kunnen zien wat Peter4Strategy nu voor ze kan betekenen.

www.peter4strategy.com

Uitgeverij Jan van Arkel
Mei 2020

De website van Uitgeverij Jan van Arkel is helemaal opnieuw opgezet en gestyled. We hebben alle boekenpagina's voorzien van een standaard layout. Daarnaast is meteen de gebruiksvriendelijkheid verbeterd, niet alleen voor bezoekers, maar ook voor de gebruikers zelf.

www.janvanarkel.nl

Marion van der Giessen
April 2020

Marion van der Giessen ging haar hele bedrijf omvormen. Een nieuwe naam, een nieuw logo en ook een compleet nieuw dienstenaanbod. Dat betekende ook dat er dus een compleet nieuwe website moest komen.

www.marionvandergiessen.nl

Miranda Hoefmans
April 2020

Miranda Hoefmans is al een tijd klant bij mij met een onderhoudscontract. Dus toen zij haar dienstenpakket ging aanpassen en daarbij meteen haar hele website wilde restylen, was de keus snel gemaakt voor haar.
Samen hebben we de hele website flink aangepast en staat haar nieuwe diensten aanbod nu mooi gepresenteerd.

www.mirandahoefmans.nl

Saleskansen
Februari 2020

Irma van der Weide nam halverwege vorig jaar contact met mij op. Ze ging haar bedrijf een nieuwe richting geven. Daar hoorde niet alleen een nieuwe bedrijfsnaam bij, maar ook een compleet nieuwe website.
Samen zijn wij de uitdaging aangegaan en is er een website gevormd.

www.saleskansen.nl

Coöperatie Nedereindseberg
Januari 2020

Coöperatie Nedereindseberg, ik ken deze organisatie erg goed. Ik ben vrijwilliger bij SVU, 1 van de partijen die bij deze coöperatie aangesloten is. Je begrijpt dat ik mij vereerd voelde dat ik benaderd werd om de nieuwe website te maken.
De bestaande website was heel erg verouderd, moest opgefrist worden en weer meer een uitstraling van deze tijd krijgen.

www.nedereindseberg.nl

Privacy Praktisch
Januari 2020

Daniel Willems kwam bij mij met het verzoek om een online visitekaartje te maken. Daniel is nog niet heel erg lang bezig met zijn onderneming, dus een hele website was nog niet van toepassing. Daarom hebben we samen zijn dienst in een landingspagina weergegeven.

www.privacypraktisch.nl

Monique Inspireert
Januari 2020

Het is al weer een tijd geleden dat Monique contact met mij zocht ivm een website voor haar onderneming Monique Inspireert.
Monique heeft een lang nagedacht over hoe haar aanbod verwoord moest worden op haar website. Ik heb haar in dit proces zo goed mogelijk proberen te begeleiden.
Samen hebben we uiteindelijk al haar idee vorm gegeven in deze website.

www.moniqueinspireert.nl

Ellen Carballo
November 2019

Via mijn business buddy maakte ik kennis met Ellen. Ellen heeft een heel persoonlijk verhaal, wat zij in een boekje heeft uitgebracht.
Dit persoonlijke verhaal wilde zij nog verder naar buiten brengen en daarom heb ik voor de aanschaf van het boekje een mooie landingspagina gemaakt met een automatisch betaalsysteem erachter.

www.ellencarballo.nl

Homemade Heidy
September 2019

Homemade Heidy kwam bij mij terecht omdat haar website niet de uitstraling en functionaliteiten had ze eigenlijk voor ogen had. Samen met haar heb ik de uitstraling van de website flink onder handen genomen en voorzien van heel veel foto's. Daarnaast was er de wens om de workshops die in haar kookstudio gegeven worden te kunnen betalen met iDeal. Door middel van een kleine webshop heb ik dit mogelijk gemaakt.

www.homemadeheidy.nl

Originals '74
Augustus 2019

Dit project is een samenwerking met Debby van Hees van Mag gezien Design. Deze klant had al een website, maar deze was aan vervanging toe qua techniek en uitstraling.
Heeft de look & feel gemaakt van de website en ik heb dit nieuwe design in WordPress vorm gegeven. Daarnaast was het tijd om de hele webshop met 600+ producten opnieuw op te zetten.

www.originals74.nl

Maria Gunther
Augustus 2019

Bij een nieuwe huisstijl, bedrijfsnaam en logo hoort natuurlijk ook een nieuwe website.

www.mariagunther.nl

Geertje Algera Media
Mei 2019

De bestaande website van Geertje Algera is opnieuw opgezet, dit was nodig vanwege erg veel achterstallig onderhoud. Daarnaast was de website al 2-talig, maar de Engelstalige versie was niet goed ingericht, dit heb ik meteen ook aangepakt.

www.geertjealgeramedia.nl

Talent Team Utrecht
Maart 2019

Dit is een sponsoractie geweest. De website van TTU was niet gebruiksvriendelijk voor de bezoekers, maar ook voor het team om te onderhouden. Ze liepen tegen steeds meer problemen op. Omdat mijn zoon onderdeel is van het team, heb ik aangeboden om als sponsoractie de hele website te restylen en gebruiksvriendelijker te maken.

www.talentteamutrecht.nl

Born to Move
Januari 2019

Ron Josefina van Born to Move had mij benaderd voor diverse onderhoudwerkzaamheden. Al pratende bleek de uitstraling van de bestaande website niet weer te geven wat Born to Move nu eigenlijk deed. Daarom hebben we besloten om de hele website te restylen. De nieuwe website straalt nu meer uit waar Born to Move voor staat.

www.borntomove.nl

Stobbies.
December 2018

Voor Stobbies. was het tijd dat daar nu eindelijk een echte website met webshop kwam te staan.
De website is in overleg met Martine en Pauline gemaakt en ingericht. De webshop is zo opgezet, dat ze zelf makkelijk de nieuwe collectie online kunnen zetten.

www.stobbies.nl

Klift Metaalbewerking
December 2018

Klift Metaalbewerking had een sterk verouderde website, zo verouderd, dat ze die zelfs offline hadden gehaald. Er moest een nieuwe 2-talige website komen.

www.klift.nl

MMI Amsterdam
September 2018

Sanne Maria van MMI wilde een website met webshop waar ze haar collectie en diensten aanbod kon laten zien.
Dit was de eerste webshop die ik maakte voor een live website en Sanne heeft mij de ruimte gegeven om alle ins en outs te leren van het maken van een webshop.

www.mmiamsterdam.com

Schaatstijdenapp
Januari 2018

De ontwikkelaar van Schaatstijdenapp was op zoek naar een functionele 2-talige website als aanvulling op zijn App.
Dit was de eerste 2-talige website die ik maakte.

www.schaatstijdenapp.nl

Referenties

Laura's Office
4.9
Based on 12 reviews
powered by Google
Miranda Hoefmans
Miranda Hoefmans
10:30 23 Apr 20
Het bouwen van je website en het onderhoud van je... website besteedt je aan Laura uit. Ze heeft hart voor de techniek en voor haar klanten. Denkt met je mee in oplossingen. Snel. Duidelijke uitleg en toelichting. Komt afspraken goed na.lees meer
Daniel Willems
Daniel Willems
15:47 27 Jan 20
Laura Loos zette in twee weken tijd een aantal... losse ideeën om in een prima samenhangend geheel; snel, volgens strakke planning en alleszins betaalbaar.lees meer
heidy van megen
heidy van megen
15:57 23 Sep 19
Laura heeft mijn ideeën voor mijn website om... weten te zetten in een mooie duidelijke website die helemaal mij is. heel blij met haar inzicht en kundigheid!lees meer
Erica van Wijngaarden
Erica van Wijngaarden
09:20 08 Aug 19
Laura staat altijd super snel voor je klaar! Wat... ze niet direct weet zoekt ze tot in de puntjes voor je uit. Laura is onze web-wonder-women 🙂lees meer
Geertje Algera
Geertje Algera
09:43 04 Jun 19
Snel, kundig, en betrouwbaar. Laura's Office kan... ik van harte aanbevelen!lees meer
Esther Beels
Esther Beels
20:22 17 Apr 19
Vol vertrouwen laat ik het onderhoud van mijn... website over aan Laura. Laura heeft veel kennis en denkt graag met je mee. Ik ben erg blij met de dienstverlening van Laura's Office.lees meer
Judith den Dunnen
Judith den Dunnen
09:42 10 Apr 19
Goed geholpen door Laura mbt koppelingen tussen... mijn website, emailmarketing en betaalprogramma'slees meer
Manuela van Prooijen
Manuela van Prooijen
22:12 30 Nov 18
Is er WordPresswerk wat snel gedaan moet worden?... Laura staat gelijk paraat! Met haar aanstekelijke enthousiasme is het een prima persoon om om je heen te hebben. Werklust, professionaliteit en kundigheid. Dat is Laura op en top!lees meer
M. van den Bos
M. van den Bos
13:56 30 Nov 18
Laura Loos is de perfecte vrouw voor al je... technische vragen omtrent je website. Voor oplossen of leren.lees meer
Volgende beoordelingen

 • positive review  Voor mijn nieuwe bedrijf www.marionvandergiessen.nl heeft Laura mijn WordPresswebsite volledig gebouwd. Het ontwerp sluit naadloos aan bij het ontwerp van mijn nieuwe branding voor mijn nieuwe bedrijf. En daar waar maatwerk nodig was, zorgde Laura ervoor dat dit technisch werd opgelost. Laura denkt prettig en kritisch mee en let er tegelijk op dat mijn site technisch op orde is. En last but not least, Laura heeft goed gekeken naar wat bij mij past, zij is enthousiast, snel, direct de Techgirl voor WordPress zaken. Vanaf de start tot en met de oplevering verloopt alles snel en deskundig. Het spreekt voor zich dat ik voor mijn site een onderhoudscontract bij Laura heb afgesloten. Zo weet ik zeker dat mijn site secuur en betrouwbaar wordt onderhouden en heb ik er geen omkijken meer naar.

  Marion van der Giessen-Wehrmeijer Avatar Marion van der Giessen-Wehrmeijer
  23 April 2020
 • positive review  Het bouwen van je website en het onderhoud van je website besteedt je aan Laura uit. Ze heeft hart voor de techniek en voor haar klanten. Werkt praktisch, snel. Is duidelijk. Komt haar afspraken na en denkt met je mee.

  Miranda Hoefmans Avatar Miranda Hoefmans
  23 April 2020
 • positive review  ze is duidelijk, meedenkend en haar inzicht én service waardeer ik zeer. helemaal top!

  Heidy van Megen Avatar Heidy van Megen
  19 September 2019
 • positive review  Laura heeft een website gebouwd voor Klift Metaalbewerking en daarna overgedragen aan ons om het zelf verder te beheren. De samenwerking was heel prettig en snel! Om met iemand persoonlijk in gesprek te gaan over wat je wensen zijn werkt gewoon het beste en zij heeft alles goed opgepakt en overgedragen.

  Simone van der Klift Avatar Simone van der Klift
  13 December 2018

Laura's Office

Hoge Larenseweg 19, Hilversum

e-mail: laura@lauras-office.nl

telefoon: 06-55863443

KvK 67818137

Btw-id NL002078218B39

Certified WebAssistant_Logo