Gastblog voor Weblish

Afgelopen voorjaar heb ik de cursus WebAssistant bij Weblish gevolgd. Deze cursus heeft mij heel veel gebracht. Niet alleen heb ik door deze cursus de juiste richting met mijn bedrijf gevonden, maar ook heb ik nieuwe kanten van mijzelf ontdekt.
Ik mocht hierover een gastboog schrijven voor Weblish. Hier kun je deze blog lezen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wilt u een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren". Bekijk onze Cookieverklaring.